Zapošljavaju Belupo, CCC, Bluesun i niz drugih poslodavaca

Autor: Poslovni.hr , 16. srpanj 2019. u 14:41
FOTO: GettyImages

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Keindl sport trgovina d.o.o., tvrtka kojoj je već 20 godina sport najveća strast i koja kontinuirano radi na rastu, napretku te modernom i odgovornom poslovanju, trenutno za svoj tim traži organiziranu, odgovornu i snalažljivu osobu koja će raditi na poziciji: administrator web stranice / grafički dizajner (m/ž) u Zagrebu. Ako poznajete nove medije, alate i tehnike digitalnog marketinga i društvenih mreža, svakako provjerite ovaj oglas za posao i pravovremeno se prijavite.

Belupo d.o.o., hrvatska je farmaceutska kuća s 48-godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda. Nudi vam priliku da postanete dio tima i zapošljava na pozicijama: pripravnik / tehnolog (m/ž) i pripravnik / tehnolog analitičar (m/ž). Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem – Belupo je pravo mjesto za vas! Svoj životopis i molbu za posao, možete poslati putem linka.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Country manager (m/ž) u Zagrebu i u ostalim hrvatskim regijama. Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku motivaciju, osobno vozilo, mobitel i laptop te brojne mogućnosti za profesionalni rast. Ukoliko ste zainteresirani – prijavite se.

Bluesun, vodeća je turistička kompanija koja upravlja hotelima, resortima i kamping ljetovalištima u Hrvatskoj. S 19 objekta smještenih u Bolu, Brelima, Tučepima, Supetru, Omišu i Starigradu Paklenici, najveći je hotelski lanac u Dalmaciji. Zapošljava na četiri pozicije u Zagrebu. Traže se: Social media ads specialist (m/ž), Data & analytics specialist (m/ž), CRM automation specialist (m/ž), SEO specialist (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj.

CCC ima raspisan natječaj za voditelja / poslovođu prodavaonice (m/ž) u Zagrebu (Westgate). Na ovom radnom mjestu upravljat ćete s radom prodavaonice i preuzimati potrebnu odgovornost za cjelokupni rad. Obrađivat ćete i evidentirati poslovnu dokumentaciju te upravljati timom i organizirati svakodnevne zadatke. Ukoliko smo Vas zainteresirali za ovo radno mjesto, pošaljite svoj životopis putem brze prijave najkasnije do 29.07.

Brodosplit, jedno od najvećih hrvatskih brodogradilišta iz Splita, zapošljava arhitekta (m/ž). Zadaće koje vas očekuju na ovoj poziciji uključuju izrađivanje klasifikacijske i radioničke dokumentacije te modele, praćenje izvedbe brodskog ineterijera na brodu, izrađivanje tehničkih proračuna i brojne druge. Imate li završen arhitektonski fakultet ili pak građevinski? Ako ste uz to poznavatelj engleskog jezika s iskustvom u ovom poslu, ne oklijevajte i prijavite se.

Salvis prodaja d.o.o., mlada je i dinamična tvrtka koja rezidencijalnim i poslovnim korisnicima nudi inovativna rješenja za smanjenje potrošnje energenata. Radi širenja poslovanja traže više izvršitelja na poziciji: agent u pozivnom centru (m/ž) u Zagrebu (Donje Svetice). Vaše odgovornosti na ovom radnom mjestu obuhvaćaju podršku prodajnom timu kroz telefonsko dogovaranje sastanaka te ostvarivanje individualnih ciljeva. Poslodavac nudi stimulativna fiksna primanja, odličnu radnu atmosferu i kontinuirani profesionalni razvoj kroz brojne edukacije. Prijavite se.

AG04 Innovative Solutions d.o.o., zagrebačka softverska tvrtka, nudi široku paletu od devet zanimljivih natječaja na koje se možete prijaviti. Ako tražite posao na pozicijama: Sales Manager (m/ž), Frontend Developer (m/ž) ili Junior Visual Designer – student (m/ž), nikako nemojte propustiti provjeriti oglase koji se nude. Kompletnu ponudu otvorenih radnih mjesta provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme.

Whirlpool, jedan od vodećih proizvođača pećnica, napa, perilica rublja, hladnjaka i sličnih uređaja, trenutno zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traženi su djelatnici: Trade Marketing Manager (m/ž) i Warehouse specialist Adriatics (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj putem linka.

Makpharm d.o.o., mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda, traži za svoj prodajni tim nove članove tima na radnom mjestu: stručni suradnik (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Dodatni poticaj za vašu prijavu stimulativna su primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo.

Komentirajte prvi

New Report

Close