Zbog izvrsnih poslovnih rezultata Pevec svojim zaposlenicima isplaćuje regres

Autor: Poslovni.hr , 14. srpanj 2016. u 14:39
Foto: PR

Zaposlenici su ove godine već dobili uskrsnicu, a za prošlogodišnje poslovne rezultate isplaćena im je božićnica u iznosu od 2200 kuna te su svi dobili i 30% plaće.

Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima koje su zaposlenici Peveca ostvarili u prva četiri mjeseca ove godine, Uprava Pevec d.d. donijela je Odluku o isplati jednokratnog dodatka na plaći za korištenje godišnjeg odmora. Regres u iznosu od tisuću kuna primili su svi zaposlenici Peveca. Isplatom regresa nastavljen je kontinuitet nagrađivanja zaposlenika za ostvarene poslovne rezultate.

– Svaka pohvala Upravi kompanije što misli na svoje radnike. Jako sam sretan da smo svi doprinijeli dobrim rezultatima, ali i činjenici da smo za to nagrađeni – kazao je Dominik Srečić iz prodajnog centra Pevec Sesvete.

Zaposlenici su ove godine već dobili uskrsnicu, a za prošlogodišnje poslovne rezultate isplaćena im je božićnica u iznosu od 2200 kuna te su svi dobili i 30% plaće. Kako je najavljeno, zaposlenike Peveca i ove godine očekuje dodatna novčana stimulacija u prosincu.

Komentirajte prvi

New Report

Close