Zagrebačka županija traži zaposlenike, nudi brojne povlastice

Autor: Poslovni.hr , 20. siječanj 2021. u 10:58
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Uvjeti za radno mjesto su specijalizacija i pet godina radnog iskustva.

Dom zdravlja Zagrebačke županije nastavlja potragu za liječnicima specijalistima koji su spremni raditi na području Zagrebačke županije uz atraktivne uvjete, piše Lokalni.hr.

Nakon što je krajem prošle godine zaposlena specijalistica ginekologije u Dugom Selu, Županijski dom zdravlja ponovno je raspisao natječaj kojim traži po jednog specijalista pedijatrije u Samoboru i Vrbovcu te specijalista ginekologije i opstetricije u Ivanić-Gradu. Subvencija kamate na stambeni kredit ili trošak podstanarstva, subvencija vrtića i službeni automobil na raspolaganju 24 sata neke su od povlastica koje očekuju buduće liječnike, a za koje je 790 tisuća kuna osigurala Zagrebačka županija s ciljem popunjavanja deficitarnih mjesta. Uvjeti za radno mjesto su specijalizacija i pet godina radnog iskustva, a iz Doma zdravlja Zagrebačke županije pozivaju zainteresirane doktore specijaliste pedijatrije i ginekologije da se jave na natječaj najkasnije do 21. siječnja.

Što se tiče beneficija, uključuje između ostalog subvenciju kamate za stambeni kredit za prvu nekretninu na području Zagrebačke županije u visini 50 posto iznosa ugovorene kamate na kredit, a najviše u iznosu do 1000 kn mjesečno po korisniku subvencije.

Komentirajte prvi

New Report

Close