Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 02. rujan 2018. u 11:32
Foto: Press

U tijeku su i mnogobrojni natječaj.

Zagrebačka županija gradovima i općinama sa svog područja bespovratno je dodijelila 20,2 milijuna kuna. Od spomenutog iznosa za projekte prometa i komunalne infrastrukture dodijeljeno je 10,3 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona i turističku infrastrukturu dodijeljeno 2,2 milijuna kuna. Za projekte u poljoprivredi, takozvane mjere ruralnog razvoja, dodijeljeno je 5,3 milijuna kuna. Za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, izradu projektne dokumentacije i provedbu projekata financiranih iz fondova i programa EU dodijeljeno je 2,4 milijuna kuna.
– U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva – rekao je župan Stjepan Kožić, istaknuvši kako su bespovratne potpore Županije ove godine dosegle rekordan iznos od 87,5 milijuna kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

‘Dijele’ novac svojim namjestenicima i ‘klijentima’ koji ce poslije glasati za njih. Novac koji su oteli ljudima kroz poreznu presiju.

New Report

Close