Zagrebačka banka ima važnu obavijest za svoje klijente

Autor: Poslovni.hr , 21. lipanj 2023. u 14:27
Foto: Zagrebačka banka

Klijentima je prelazak omogućen putem m-zabe, bez dolaska u poslovnicu, dok je migracija u poslovnici također jednostavna i brza

Zagrebačka banka svojim je klijentima ponudila brz i jednostavan prelazak s prešutnog na dopušteno prekoračenje bez ikakve naknade, uz rok za prelazak od godinu dana, najkasnije do 30. lipnja 2024. Klijentima je omogućen prelazak bez dolaska u poslovnicu, putem aplikacije m-zaba ili dolaskom u poslovnicu za klijente koji nemaju mobilno bankarstvo (m-zabu).

Svi klijenti Zagrebačke banke uskoro će primiti informaciju o prelasku na dopuštena prekoračenja pisanim ponudama, a sam prijelaz klijenti mogu provesti od 30. lipnja 2023., dok je krajnji rok za prihvat ponude i ugovaranje dopuštenog prekoračenja 30. lipnja 2024. Do trenutka isteka roka za prihvat Ponude klijentima se neće mijenjati postojeći iznos prekoračenja osim na vlastiti zahtjev ili u slučaju gubitka primanja temeljem čega će se prešutno prekoračenje ukinuti.

Ako klijenti ne ugovore dopušteno prekoračenje, Banka će ih obavijestiti najkasnije mjesec dana prije roka o zatvaranju prešutnog prekoračenja i omogućiti otplatu iskorištenog iznosa prešutnog prekoračenja na 12 jednakih rata.

Prelaskom na dopušteno prekoračenje klijenti dobivaju i pogodnosti samostalnog upravljanja vlastitim prekoračenjem i praćenje promjena putem m-zabe.

Komentirajte prvi

New Report

Close