Zagrebačka banka donira milijun kuna za stradale u potresu, obustavljene mjere naplate za klijente 

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2020. u 11:11
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako bi pomogla građanima čiji su domovi stradali u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, Zagrebačka banka donirat će milijun kuna Hrvatskom Crvenom križu koji će donaciju usmjeriti najpotrebitijima.  

Uz financijsku pomoć građanima, Banka će klijentima koji su na dan potresa imali prebivalište ili sjedište na području Sisačko-moslavačke županije, u razdoblju od 31.12.2020. do 28.2.2021. privremeno obustaviti pokretanje mjera naplate, što uključuje i privremenu obustavu izvršenja trajnih naloga i izravnih terećenja, bez naplate dodatnih troškova i obračuna zatezne kamate u tom razdoblju.  

Banka će klijentima koji su pogođeni potresom u narednom razdoblju omogućiti i trajnije mjere pomoći u vidu moratorija na otplatu kredita.  

O svim mjerama pomoći i uvjetima njihove primjene klijente ćemo detaljnije obavijestiti putem web stranica Zagrebačke banke. 

Svjesni uloge koju imamo u pružanju podrške zajednici u kojoj poslujemo, činimo sve kako bismo pomogli onima kojima je trenutno pomoć najpotrebnija. U ovim teškim trenucima suosjećamo sa svim stradalima u razornom potresu koji je pogodio središnju Hrvatsku, a posebno onima koji su ostali bez svojih bližnjih“, poručio je Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke. 

Mnogi zaposlenici Zagrebačke banke i osobno su se uključili u brojne organizirane humanitarne akcije te pomažu stanovnicima stradalih područja. 

Zagrebačka banka ovim putem zahvaljuje svim djelatnicima službi, kao i građanima iz cijele Hrvatske, koji su još jednom pokazali svoje veliko srce i ujedinili se u pomoći svojim sugrađanima. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close