Zagreb je sve više raskopan: Ovo su dionice na kojima vas očekuju gužve

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2019. u 15:37
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Radovi su u četvrtak ujutro počeli i u Ilici.

Radovi u Zagrebu u ljetnim mjesecima više su pravilo nego izuzetak, pišu Vijesti.hr.

Građane bi tako na nekim dionicama u gradu mogla iznenaditi gužva na cestama koja se stvara zbog asfaltiranja i održavanja određenih dionica.

Gužve bi se u oba smjera mogle stvarati na Ilici kod Vrapča, točnije od Vrapčanske do ulice Majke Terezije gdje se od danas vozi jednom trakom zbog asfaltiranja te dionice. Ako sve bude po polanu, radovi bi trebali biti gotovi 27. srpnja. Radovi su i na zapadnom dijelu grada na Aleji Bolonje kod Podsuseda gdje se također stavlja novi sloj asfalta, te se vozi jednim trakom, a predviđa se da bi se promet trebao normalizirati sutra. 

Zbog radova na plinovodu u potpunosti će biti zatvorena Ulica Jankomir na djelu od Ulice Antuna Šoljana do Samoborske ceste, promet bi se trebao normalizirat 22. kolovoza. Za vrijeme radova obilazni pravac je Ulica Jankomir – Josipa Lončara – Kreše Golika – Velimira Škorpika – Samoborska cesta i obratno.

U tijeku su i radovi na Slavonskoj aveniji iznad nadvožnjaka Marina Držića koji bi trebali trajati do 31. kolovoza. Do tada se promet odvija dvosmjernim odnosno južnim kolničkim trakom.

Zagrebačkom ulicom na djelu od ulice Otona Ivekovića do Brestovečke ceste, te Brestovečkom cestom do kućnog broja 113 prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi koji bi večeras trebali biti završeni.

Komentirajte prvi

New Report

Close