Zadarska bolnica traži čak 32 pripravnika

Autor: Poslovni.hr , 24. rujan 2015. u 14:31
Foto: Thinkstock

O mjestu i vremenu testiranja kandidati će biti obaviješteni putem web stranice bolnice, kao i o rezultatima natječaja.

Zadarska Opća bolnica raspisala je u srijedu natječaj za 32 "pripravnika" na osam radnih mjesta, piše Zadarski.hr.

Uz slobodna mjesta za stručno osposobljavanje, natječaj je raspisan i za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme na mjesto višeg upravnog savjetnika.

Prema informacijama iz zadarske Opće bolnice, za prijem na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa na mjesto prvostupnika sestrinstva sa višom stručnom spremom traži se 10 osoba.

Po šest osoba primat će se na mjesto prvostupnika fizioterapije sa višom stručnom spremom i fizioterapeuta sa srednjom stručnom spremom.

Za medicinsku sestru/tehničara sa srednjom stručnom spremom traži se pet osoba, dok se po jedna osoba sa visokom stručnom spremom traži na mjestu logopeda i psihologa.

Dva su "pripravnička" mjesta slobodna za zdravstveno – laboratorijskog tehničara sa srednjom stručnom spremom, te jedno za prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike sa višom stručnom spremom.

O mjestu i vremenu testiranja kandidati će biti obaviješteni putem web stranice bolnice, kao i o rezultatima natječaja.

Ponudi treba priložiti zamolbu, životopis, dokaz o završenom školovanju (diploma), prijepis ocijena, domovnicu, rodni list, potvrdu o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), te dokaz o radnom stažu.

Komentirajte prvi

New Report

Close