FOTO: Za vikend novo izdanje sajma hrvatskih dizajnerskih proizvoda, pogledajte ponudu

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2022. u 10:09
Foto: Hush hush market

Na proljetnom izdanju HUSH HUSH marketa stavljen je naglasak na modu i modne dodatke

7.i 8. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti od 11 do 19 h na dvodnevnom kreativnom sajamu predstavit će se 35 domaćih dizajnera, umjetnika i kreativaca. Na proljetnom izdanju HUSH HUSH marketa stavljen je naglasak na modu i modne dodatke.

“Trend Slow fashiona sve je izraženiji u svijetu pa i kod nas. Veseli nas što sve više malih brendova živi Slow fashion i proizvode male serije proizvoda visoke kvalitete od održivih materijala. Tako modni brend Filia kroz svoje komade izrađene od ručno tkanog lana kojeg sami proizvode vješto spaja detalje narodnog ornamenta sa suvremenim trendovima kako bi zadovoljili potrebe suvremene žene, dok nas Levin Coco oduševljava svojim maštovitim suvremenim i veselim printevima, a pamučna tkanina na koju ručno nanose boju je isključivo europske proizvodnje.Važno je i educirati publiku o načinu na koji pristupamo i brinemo se o odjeći i modnim dodacima koje kupujemo. Da ne morate uvijek kupiti novo uvjerit će vas Marija Borovičkić, povjesničarka umjetnosti koja će vam ruksake njenog brenda sh.es.na kupljene prije nekoliko godina rado obnoviti”, kažu organizatorice Petra Lasić i Zdravka Radić ,vlasnice brendova LP design i Zizou.

Na proljetnom HUSH HUSH marketu predstavit će se brendovi koji su po prvi put na sajmu, poput dizajnera nakita: Laridae, Ayelen, Silver Path Jewellery, Amaranthine, dizajnera odjeće Eloo, Filia, One by MarLu, dizajnera torbi Simone design i Iva Kuzmanović atelier. Muške modne detalje predstavit će Brando koji stiže iz Splita, Iffka piffka nam donosi novu kolekciju keramike „Šumska“, a naše najmlađe oduševit će Lea Vavra sa svojim igračkama.

A tu su i vjerni izlagači  – The All, Torba, Kerefeke,La Borša, Štambuk dizajn, Marmelo, Green Sunday,sh.es.na, Vitrum in fabula, Bradonja i plava, OvoNijeNakit / notAjewelry, My My Concept, Skin machine, Frajerica HJ, Tanja dela nešto, Mustra, Di dizajn, Broonca, Morana Krklec.

Komentirajte prvi

New Report

Close