I dok se mnogi žale zbog malih plaća i loših uvjeta, pizza majstori mogu doslovce birati gdje će radti, jer je riječ o profesiji za kojem se poslodavci otimaju i nude sve bolje uvjete kako osigurali ostanak radnika. Jedan od njih je i pizza majstor Teo Supina koji je prije mjesec dana počeo raditi u drugoj pizzeriji zbog boljih uvjeta rada.
“Zna se raditi bez slobodnog dana, duple smjene, a ovdje nije takav slučaj pa sam zato i došao”, rekao je za RTL. Vlasnik pizzerije Ivo Topalović u kojoj je došao raditi otkrio kako je potraga trajala mjesecima, a prema njegovom opisu može se reći kako postoje određene sličnosti s potragom za blagom.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu