Vrdoljak otkrio u koja mjesta šalje bagere

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2012. u 13:01
PXL

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je da nastavlja akciju uklanjanja bespravno izgrađenih objekata.

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je da nastavlja akciju uklanjanja bespravno izgrađenih objekata započetu sredinom rujna u Istarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Sljedeći na redu su objekti koji su građeni nakon 21. lipnja 2011. godine u Šibensko-kninskoj županiji. Građevinska inspekcija uputila je pozive investitorima koji su bespravno gradili da uklone svoje objekte, a onima koji to nisu učinili dana 03. listopada 2012. godine započet će izvršenje inspekcijskih rješenja koje uz nadzor građevinskih inspektora izvodi ugovorni izvođač Ministarstva.

Podatke o objektima na području Šibensko-kninske županije koje su uklonili vlasnici odnosno koje trenutno uklanjaju možete pogledati ovdje. Ostale objekte s popisa obići će građevinska inspekcija te ukoliko vlasnici odnosno investitori nisu započeli s rušenjem uklonit će ih ugovorna tvrtka Ministarstva.

Komentirajte prvi

New Report

Close