FOTO: Krenuli radovi na dvije važne ceste u Zagrebu. Ogromne gužve na ulazu u grad

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2024. u 07:44
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na dijelu Vukovarske bit će onemogućeno prometovanje iz smjera zapada prema istoku, dok će se promet u smjeru istok-zapad odvijati nesmetano

Zbog izvođenja radova uređenja nogostupa, danas i sutra od 8:30 do 14 sati očekuje se otežan promet Vukovarskom, na dijelu od Ulice Donje Svetice do Ivanićgradske.

Bit će, naime, onemogućeno prometovanje iz smjera zapada prema istoku, dok će se promet u smjeru istok-zapad odvijati nesmetano. Iz Grada pak apeliraju na pješake, koji se zbog radova neće moći kretati nogostupom, da obrate posebnu pozornost te se kreću označenim obilaznim pravcima.

A kako bi se na predmetnoj dionici izbjegla dodatna zagušenja prometa, iz Grada predlažu nekoliko obilaznih pravaca:

  • Ulica grada Vukovara – Ulica Donje Svetice – Ivekovićeva – Ivanićgradska – Ulica grada Vukovara
  • Ulica grada Vukovara – Donje Svetice – Planinska – Ivanićgradska – Ulica grada Vukovara.

Sugrađane mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Radovi i na ključnom križanju na istoku Zagreba

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zbog radova na prespoju novog kolektora na postojeći koji se nalazi u samom raskrižju Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira u Sesvetama, promet će na tom području biti otežan do 11. ožujka, najavili su u petak iz Grada Zagreba.

Radove na prespoju novog kolektora potrebno je izvesti kako bi se počelo sa završnim radovima na proširenju Branimirove, a s obzirom na to da u tom roku počinje drugi dio zimskih školskih praznika, očekuje se manje vozila na gradskim prometnicama, objašnjavaju iz Grada.

Komentirajte prvi

New Report

Close