Vodeće tvrtke nude više od 200 poslova na Sezonac.hr

Autor: Poslovni dnevnik , 25. siječanj 2023. u 11:12
Do 2. veljače održava se najveći online sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr/PD

Web smotra koja je počela jučer za “posjetitelje” je otvorena 24 sata dnevno, a na ovogodišnjem izdanju oglašeno je više od 200 natječaja za posao.

Do 2. veljače održava se najveći online sajam poslova u turizmu i sezoni – Sezonac.hr, u organozaciji portala MojPosao.net.

Web smotra koja je počela jučer za “posjetitelje” je otvorena 24 sata dnevno, a na ovogodišnjem izdanju oglašeno je više od 200 natječaja za posao.

Među tvrtkama koje nude sezonska ili stalna radna mjesta su i neke od najvećih na domaćem tržištu – Ina, Valamar, Coca Cola, Konzum, Spar, Jamnica, Blue Sun… od danas je otvoren za sve posjetitelje koji žele istraživati nove poslovne prilike za sebe, bilo da traže sezonski ili stalni posao.

S portala Moj.posao kažu da je ponuda poslova raznovrsna, od pomoćnog osoblja do voditelja ugostiteljskog objekta ”Konobari, prodavači, kuhari, vozači, spasioci, wellness terapeuti, vrtlari, edukator – trener, voditelj ugostiteljskih objekata samo su neki od primjera raznovrsne ponude oglasa za posao u sezoni, a cjelokupnu ponudu poslova možete vidjeti ovdje. Radi lakšeg pretraživanja, poslovi su podijeljeni u četiri kategorije ‘Recepcija, domaćinstvo i administracija’, ‘Hrana&piće, spa, animacija i zabava’, ‘Održavanja, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’”. stoji u priopćenju organizatora.

Dodaju kako se radne pozicije objavljene na Sezonac.hr uglavnom odnose na rad u sezoni 2023., no velik broj podrazumijeva i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone, a poslove je oglasilo 37 tvrtki.

Komentirajte prvi

New Report

Close