Vodeća veterinarska grupacija u Hrvatskoj akvizirala šest novih članica, planiraju i otvaranje bolnice u Splitu

Autor: Bruno Lipej , 09. srpanj 2024. u 10:30

Svojim budućim zaposlenicima nude mogućnosti kontinuiranog profesionalnog razvoja, kao i mogućnost prilagođavanja radnog vremena roditeljima s malom djecom, što je ustaljena praksa u zemljama zapadne Europe.

Najveća veterinarska grupacija u Hrvatskoj, Vetti Group, u prvih 15 mjeseci poslovanja akvizirala je ukupno 13 članica, a u najavi je i otvaranje 24/7 veterinarske bolnice u Splitu.

Nakon otvorenja Buba by Vetti Group, najveće 24/7 privatne veterinarske klinike u Zagrebu u prosincu prošle godine, grupi se u ožujku 2024. pridružuju splitska Veterinarska praksa za male životinje SplitVet, specijalizirana za ortopediju, kao i Veterinarska stanica ZAG-VET d.o.o. iz Zlatara koja se sastoji od male i velike prakse, ljekarni i pripadajućeg Skloništa za životinje „Luč Zagorja“.

Samo mjesec dana kasnije, u travnju ove godine, akvizirane su i Specijalistička veterinarska ambulanta za male životinje Pet-Vet iz Splita te Veterinarska stanica grada Zagreba d.o.o. sa svojim ambulantama i ljekarnama na čak pet lokacija u Zagrebu. Grupi su se pridružile i Veterinarska ambulanta Ogulin i Veterinarska ambulanta Gornja Bebrina.

S novim akvizicijama Vetti Group broji više od 230 zaposlenika na 26 lokacija.

„Širimo se diljem Hrvatske brojnim novim akvizicijama, a u naredne dvije godine namjeravamo uložiti još 20 milijuna eura. Ponosni smo i sretni, jer želimo svakom ljubimcu i vlasniku u Hrvatskoj omogućiti ujednačenu, kvalitetnu i brzu uslugu. Širenje grupacije i novi partneri, s kojima uspješno surađujemo, pomoći će nam da ta usluga dođe do što većeg broja klijenata. Već provodimo stručne edukacije, dijelit ćemo bogato znanje naših veterinara i ostalog osoblja sa svim članicama. Nastavit ćemo ulagati u vrhunsku opremu i podizanje standarda veterinarske struke”, izjavila je Suzana Skorija, predsjednica Uprave Vetti Group.

Buduća bolnica u Splitu

Ovih je dana potpisan i ugovor o zakupu buduće bolnice u Splitu na površini od 750 metara četvornih. Baš kao i klinika otvorena u prosincu u Zagrebu, i bolnica u Splitu će imati najmoderniji CT uređaj, četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, osam soba za preglede i konzultacije, odvojenu čekaonicu za mačke te zasebnu prostoriju rezerviranu za utjehu u najtežim trenucima oproštaja. Vetti Group je već krenula s popunjavanjem pozicija otvorenih u Splitu.

Svojim budućim zaposlenicima nude mogućnosti kontinuiranog profesionalnog razvoja, kao i mogućnost prilagođavanja radnog vremena roditeljima s malom djecom, što je ustaljena praksa u zemljama zapadne Europe. Osim toga, umirovljenici koji se osjećaju spremno doprinijeti profesiji i edukaciji mladih imaju mogućnost raditi na pola radnog vremena.

Komentirajte prvi

New Report

Close