Vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj osigurava 200 stipendija za učenike diljem Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2016. u 12:47
Foto: Press

Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja širom Hrvatske osigurava 200 stipendija u sufinanciranom iznosu od 1.000 kuna mjesečno uz zapošljavanje po završetku školovanja i mogućnost razvoja karijere te kontinuirano usavršavanje i edukaciju .

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera učenicima turističko ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.000 kuna mjesečno tijekom jedne školske godine, u trajanju od 10 mjeseci. Čak 200 učenika ima priliku ostvariti pravo na stipendiju ali i mogućnost da odradi kvalitetnu praksu u jednom od Valamarovih objekata i zaposli se u Valamar Rivijeri, koja je prepoznata kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih destinacija Valamara – u Poreču, Rapcu, Krku ili Dubrovniku, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja stječu i pravo na zapošljavanje u Valamaru. Valamar svojim stipendistima iz kontinentalne Hrvatske osigurava i besplatan smještaj i hranu.

Prednost rada u Valamaru je redovno uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja te dugoročno povezivanje s poslodavcem kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem. Valamar Riviera svojim zaposlenicima pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa – od internog programa razvoja mladih potencijala u F&B zanimanjima do Valamar akademije koja Valamarove kadrove priprema za specijalističke i voditeljske pozicije.

Ovim programom stipendiranja Valamar Riviera mlade u Hrvatskoj želi potaknuti i podržati u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko-turistička zanimanja te osigurati kvalitetnije povezivanje sa srednjim strukovnim i ugostiteljskim školama širom Hrvatske. Kao vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera ima obvezu podizanja ukupne kvalitete hrvatskog turizma, a time i kvalitete kadrova u ugostiteljstvu i turizmu.

U visokoj sezoni Valamar Riviera zapošljava više od 4.100 ljudi. Gotovo 70 posto sezonskih radnika svake se godine vraća u Valamar, a zadovoljstvo svih Valamarovih zaposlenika potvrđuje i certifikat Poslodavac partner i jedina je turistička kompanija među pet najboljih Poslodavaca partnera u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close