Vlada predlaže opoziv Šterna, Sekulić i Vanđelića iz NO-a Ine

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2012. u 13:55
PIX

Glavnoj skupštini Ine predlaže se opoziv dosadašnjih članova Nadzornog odbora Davora Šterna, Gordane Sekulić i Damira Vanđelića.

Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenom dijelu današnje sjednice, među ostalim raspravljala i o kadrovskim pitanjima.

Glavnoj skupštini Ine, uz dobiveno pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, predlaže se opoziv dosadašnjih članova Nadzornog odbora Davora Šterna, Gordane Sekulić i Damira Vanđelića te izbor novih članova Siniše Petrovića, Željka Perića i Mladena Proštenika, kao predstavnika Republike Hrvatske, stoji u priopćenju Vlade. Nadzornom odboru predlaže se izbor Siniše Petrovića za predsjednika Odbora.

Komentari (2)
Pogledajte sve

i tako će naš damir van anđelić suznih očiju i teška srca morati zasjesti u nadzorni adris grupe. istina kao četvrti član, pridodati. do sada ih je bilo troje.

Ovo podsjeća na Šekspira: “Predstava se mora nastaviti!” (The show must go on!). Samo to nije predsava nego lakrdija. Ponavljam, kada bi stotinjak naših nadzornika okupili u jednu dvoranu i svakome dali prazan komad papira s pitanjem “Koji je prvi i najvažniji zadatak NO-a?” golema većina tih papira a možda i svi bi ostali prazni.

Siniša Petrović (sumnjam da postoji drugi s tim imenom u kadrovskim kombinacijama) je, koliko znam, profesor na Pravnom fakultetu bez jednog sata rada u praksi (čini mi se da je i u NO-u Croatia Airlinesa).

Ako želi stalno ispadati smiješan, to je njegova stvar. Ali ne o trošku hrvatskih poreznh obveznika!

O tome koliko Hrvatska ispada smiješna takvim postavljenjima da i ne govorimo!uhvatska

New Report

Close