“Vlada nije odustala od ugradnje razdjelnika”

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2017. u 08:17
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

50-ak tisuća kućanstava nema ugrađene razdjelnike.

Gost Dnevnika Nove TV bio je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić koji je rekao da se neće odustati od ugradnje razdjelnika

"Prema informacijama s kojima raspolažem oko 102.000 kućanstava ima ugrađene razdjelnike. 50-ak tisuća kućanstava nema ugrađene razdjelnike. Želim naglasiti da ne postoje nedvojbeni dokazi o štetnosti, odnosno o negativnim posljedicama ugradnje razdjelnika.

Rješenje ovog problema vidimo u izmjenama i dopunama zakona o toplinskoj energiji i pravilnika kojima ćemo urediti ovo pitanje, tehniku ugradnje, kontrole i niza drugih pitanja po pitanju razdjelnika. Koncept ugradnje razdjelnika nije koncept od kojeg se u ovom trenutku odustalo", kazao je Ćorić za Novu TV.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ispravniji naslov: Vlada je odustala od procesuranja kriminala (razdjelnici i OIE) u režiji mafijaša iz HNS!
A tko lojtre drži…..

Razdjelnici su lopovluk proveden na drzavnoj razini.
Svi koji podrzavaju razdjelnike i kradju novca, zapravo otimačinu, trebali bi biti procesuirani. Razgovarajte s ljudima koji su ugradili razdjelnike koliki su im racuni za grijanje, kolika im je prosjecna temperatura u stanovima, mogu li ostvariti ustede uz razdjelnike.
Racuni veci, prosjecna temp oko 18 do 20 stupnjeva, ne moze se ostariti ustede jer neovisno radi li 3 ili 6 radijatora cijena grijanja je ista, cijena razdjelnika po radijatoru je 400 kuna. Pljacka u organizaciji države, HNS, a kako vidimo i HDZ.

New Report

Close