Višnja Pevec pisala Milanoviću: ‘Molim Vas, pomilujte mog Zdravka’

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2020. u 10:30
Foto: Sandra Šimunović / Pixsell

S obzirom na vrijeme provedeno u pritvoru, ostalo mu je još 11 mjeseci iza rešetaka.

Novom predsjedniku države Zoranu Milanoviću već su počela pristizati pisma za pomilovanja. S molbom mu se obratila i Višnja Pevec koja traži da pomiluje njezina supruga Zdravka Peveca.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Županijski sud u Bjelovaru nedavno je odbio žalbu Zdravka Peveca za odgodu odlaska u zatvor iz zdravstvenih razloga i on se sad nalazi na odsluženju kazne. Osuđen je na dvije godine i deset mjeseci zatvora, a polovica te kazne preinačena mu je u uvjetnu. S obzirom na vrijeme provedeno u pritvoru, ostalo mu je još 11 mjeseci iza rešetaka.

Pismo je supotpisao i suprug, a zajedno podsjećaju Milanovićeva na njegova predizborna obećanja u kojima se je kritizirao “korumpirani HDZ”.

– Nismo ni sumnjali u vašu pobjedu i sigurni smo da će Hrvatska vašom zaslugom procvasti i postati druga Švicarska – piše bračni par Pevec.

Podsjećajući na vrijeme prije 12 godina kad je Grupa Pevec zapošljavala 4000 ljudi, ostvarivala promet od 3,5 milijardi kuna i dobit od 100 milijuna, vrijedila više od 3 milijarde kuna, kao glavnog krivca navode bivšeg HDZ-ovog ministra financija Ivana Šukera.

Komentirajte prvi

New Report

Close