Vipnet pokrenuo pandan Forum.hr-a

Autor: Bernard Ivezić , 15. srpanj 2013. u 12:23
Vipnet je pokrenuo vlastiti internetski forum 'VIP Forum', pandan Forum.hr-u, koji za sebe tvrdi da ima više od 100.000 posjetitelja dnevno

Vipnet je pokrenuo vlastiti internetski forum ‘VIP Forum’, pandan Forum.hr-u, koji za sebe tvrdi da ima više od 100.000 posjetitelja dnevno.

Vipnet je pokrenuo vlastiti internetski forum 'VIP Forum', pandan Forum.hr-u, koji za sebe tvrdi da ima više od 100.000 posjetitelja dnevno i da je jedan od pet najposječenijih portala u Hrvatskoj.

Podatak o posječenosti Forum.hr-a trenutačno nije moguće provjeriti, jer ga od prosinca 2012. više nema na popisu internetskih stranica koje Gemius Audience istražuje. U prosincu je Forum.hr bio na devetom mjestu.

No, da VIP Forum ima veće apetite od onoga što u Vipnetu opisuju kao mjesto gdje se mogu pronaći odgovori na upite vezane uz njihove usluge i proizvode pokazuje napomena korisnicima: "No članovi i moderatori također vode rasprave o temama nevezanim uz Vipnet, jer ova zajednica je otvorena svima!".

Uz to se navodi da je to "veselo i edukativno mjesto gdje su svi pozvani na zajedničko stvaranje i širenje forum sadržaja svojim iskustvima, znanjem o tehnologiji, kao i pružanjem pomoći oko definiranih tema".

Forum je zasad otvoren samo testnim korisnicima i nije ga moguće ni pregledati bez pozivnice. Informacija o tome kad će se otvoriti široj javnosti, zasad nema.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Malo je Vipnet zakasnio oko 15 godina, nije loše. Još se to dadne popraviti…

New Report

Close