Vinarija Kabola kandidat za Luxury Lifestyle Awards

Autor: Marta Duić , 20. kolovoz 2017. u 22:00
Foto: Pogled na vinograde Vinarije Kabola

Globalna platforma izvrsnosti u turizmu svojim vodičem skreće pozornost na kompanije i male turističke bisere.

The Luxury Travel Guide ekskluzivna je globalna platforma koja predstavlja  izvrsnost turističke ponude iz cijelog svijeta.

Njihov tim eksperata izdvaja najbolje hotele, spa centre, golf klubove i slična ekskluzivna mjesta diljem svijeta. Jedna od kategorija je i Luxury Lifestyle Awards, za koju je kandidirana Vinarija Kabola iz Istre, koja je time ušla je u uži izbor za osvajanje ove prestižne nagrade.  Inače, The Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije ali i sasvim male turističke bisere  koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban  doživljaj.

Poznato je kako oni za svoj vodič odabiru samo najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu u turističkom sektoru. Kriteriji kojma se vode prilikom odabira su inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i branding, posebnost, lokacija.  

Vinogradi Kabola smješteni su na brežuljku Štancija i u okolici vinarije u Kanedolo kod Momjana. Kako sami kažu, vinska priča u obitelji Markežić koja je vlasnik vinarije postavila je svoj kamen temeljac još daleke 1891. s Momjanskim Muškatom. Danas jedan od najuspješnijih vinskih biznisa u državi vodi Marino Markežić, a vina izvoze u Austriju, Njemačku, Italiju, Francusku, V. Britaniju, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Crnu Goru, Češku…

Komentirajte prvi

New Report

Close