VIDEO: Taksist turistu naplatio vožnju tri puta skuplje nego što je rekao, ovaj sve snimio

Autor: Poslovni.hr , 23. kolovoz 2021. u 15:02
Foto: Pixabay

Međutim, unatoč neugodnom iskustvu, Hrvatsku, Split i ljude je opisao kao predivne i pozvao ostale da svakako posjete našu zemlju.

Neugodno iskustvo snimio je turist kojem je vozač taksija najprije kazao da će ga vožnja od hotela Radisson do Zračne luke stajati 300, 350 kuna, a onda mu je naposlijetku naplatio 900 kuna.

Osim toga, turista i njegovu kćer je ostavio na autobusnom stajalištu, a ne pred zgradom terminala. Kada je nezadovoljni turist tražio objašnjenje, vozač taksija je samo sjeo u vozilo.

Turist je sve snimio i objavio na YouTube-u. Na snimci je pojasnio što mu se dogodilo i upozorio druge da izbjegnu ovakve situacije.

Međutim, unatoč neugodnom iskustvu, Hrvatsku, Split i ljude je opisao kao predivne i pozvao ostale da svakako posjete našu zemlju.

Dalmatinski portal doznaje kako je riječ o vozaču koji radi na aplikaciju.

“Mi kao legalni taksisti, koji rade na području grada Kaštela i samog aerodroma, zgražamo se nad takvim postupcima i najoštrije ih osuđujemo. Stoga molimo medije, pošaljete poruku u javnost i objavite ovaj video na svojim platformama, a sve u cilju sprječavanja ovakvih nečasnih i sramotnih radnji”, poručuju kaštelanski taksisti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Eight hundred,  je 800 al ok 😀

New Report

Close