Veliki dio Zagreba u prvoj polovici kolovoza bez tople vode

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. srpanj 2017. u 15:02
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Radnici HEP-Toplinarstva napominju da novozagrebačka naselja toplinskom energijom ne mogu opskrbiti ni na jedan drugi način te da će zato učiniti sve kako bi što prije završili radove.

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz središnjega toplinskog sustava HEP-Toplinarstva bit će bez tople vode od 1. do 15. kolovoza 2017. zbog obnove vrelovodne mreže. 

 Toplom vodom u tom razdoblju neće biti opskrbljeno približno 30.000 krajnjih kupaca.

 HEP-Toplinarstvo obnavljat će magistralni vrelovod u Zapruđu s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Službe za odnose s javnošću HEP-a.  Radovi su nužni kako bi se spriječili kvarovi i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom tijekom sezone grijanja. 

  Radnici HEP-Toplinarstva napominju da novozagrebačka naselja toplinskom energijom ne mogu opskrbiti ni na jedan drugi način te da će zato učiniti sve kako bi što prije završili radove.

 HEP-Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje. Ove godine obnovit će se oko tri kilometra vrelovodne trase te izgraditi 5,6 kilometra nove trase.

Komentirajte prvi

New Report

Close