Velik interes francuskih turista za Hrvatsku

Autor: Poslovni dnevnik , 21. ožujak 2023. u 22:00
Ove godine francuski turisti u Hrvatskoj ostvarili su 54 posto više noćenja nego u istom razdoblju 2019./G. Kovačić/PIXSELL

Dobre vijesti za hrvatski turizam dolaze s nedavno održanog najvećeg međunarodnog turističkog sajma u Francuskoj “Salon Mondial du tourisme” u Parizu.

Francusko turističko tržište ove godine pokazuje veliki interes za Hrvatskom, čija je turistička ponuda u programima najvećih i najznačajnijih francuskih touroperatora i agencija, a raste i interes za uvođenjem novih redovnih zračnih linija, izvijestili su u utorak iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Dobre vijesti za hrvatski turizam dolaze s nedavno održanog najvećeg međunarodnog turističkog sajma u Francuskoj “Salon Mondial du tourisme” u Parizu te s prateće poslovne radionice koja je u organizaciji predstavništva HTZ-a u Parizu okupila više od 60 francuskih organizatora putovanja i turističkih agencija.

O poslovnim mogućnostima i suradnji s njima su na radionici razgovarali predstavnici Croatia Airlinesa, Maistre, Falkenstainera, Hiltona te agencija.

”Hrvatska je ponuda odlično zastupljena kod najznačajnijih francuskih organizatora putovanja, a daljnji rast specijaliziranih ponuda s naglaskom na eno-gastronomiju, poslovni, kulturni i nautički turizam zasigurno može biti dodatni motiv dolazaka turista”, poručila je direktorica predstavništva HTZ-a u Parizu Danijela Mihalić Đurica.

Ove godine francuski turisti u Hrvatskoj ostvarili su 54 posto više noćenja nego u istom razdoblju 2019.

Komentirajte prvi

New Report

Close