Važna obavijest vozačima: Zbog odrona zatvorena cesta u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. lipanj 2023. u 07:25
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog odrona i prepriječenog stabla na kolniku, jutros je zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu, silazak prema Zagrebu moguć je sa zagorske strane.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u zonama radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se suženim kolnikom, uz moguće povremene zastoje, objavio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) na portalu Revija HAK, gdje se privremeno objavljuju izvješća o prometu zbog hakerskog napada na HAK.

Zbog radova zatvoreni su: ulazni krak čvora Jakuševec u smjeru Lipovca (A3) na zagrebačkoj obilaznici, A3 Bregana-Lipovac  na čvoru Ivanić Grad izlazni krak iz smjera Lipovca prema Ivanić Gradu, te izlazni krak iz smjera naplate Ivanić Grad u smjeru Zagreba. A2 Zagreb-Macelj izlazni krak čvora Sveti Križ Začretje iz smjera Zagreba.
Zbog radova vozi se dvosmjerno jednim kolnikom na autocestama: A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u tunelu Konjsko (jednom tunelskom cijevi); A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i čvora Zabok; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata.

Kolona teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo duga je oko  kilometar.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Do 10. lipnja ukinuti su polasci katamarana na linijama Split-Hvar u 16,30 sati i Hvar-Split u 18 sati.

Komentirajte prvi

New Report

Close