Vatrogasac koji je 20 sati gasio požar kod Šibenika dobio kaznu za parkiranje

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2019. u 08:32
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

To su objavili vatrogasci DVD-a Bilice na svojoj Facebook stranici.

Jedan je vatrogasac dobio kaznu za pogrešno parkiranje dok je bio na požaru kod Šibenika.

To su objavili vatrogasci DVD-a Bilice na svojoj Facebook stranici. Tvrde kako je imao istaknutu službenu oznaku na vjetrobranskom staklu, a parkirao je ispred DVD-a Bilice.

"Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. ŠIBENSKO-KNINSKOJ koja je ZALIPILA KAZNU našem vozaču Ediju Mikulandri koji je 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred dvd-a i uz to imao sluzbenu oznaku na vjetrobranskom staklu "VATROGASCI 193" te zaklonio nama pristup.

Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala", stoji u objavi DVD-a Bilice.

 

Oglasila se i policija

"Policija je sinoć u 18.40 od nepoznate osobe zaprimila dojavu da su kod zgrade općine u Bilicama vozila nepropisno parkirana. Izlaskom na teren zatečena su nepropisno parkirana vozila, među kojima je bilo i vozilo vatrogasca te je policijski službenik postupio sukladno zakonu. Policija će nadalje u kontaktu s vatrogascima utvrditi je li postojao valjan razlog zašto je vozilo vatrogasca bilo tamo parkirano i postupiti u skladu sa saznanjima", priopćili su iz policije za Šibenik.in.

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Mislim da bi revnoj gospođi po zakonu karme ubrzo trebali nedajbože vatrogasci

Ako ništa drugo, bar ste svima rekli šta ih ide. Tako i treba, a ne ono pretjerano uvijanje da se nitko nikome ne zamjeri.
Treba bar ponekada malo taktike, ali kada nešto prijeđe svaku mjeru, onda samo ovako, konkretno.
I to sada, kada se sa velikim zakašnjenjem, konačno počelo govoriti o toj važnoj i teškoj odgovornosti.
Nedaj te se.
Za vas Zagrepcanin s Jadrije.
Svako dobro.

New Report

Close