Valamar pred Uskrs otvara devet hotela

Autor: Poslovni dnevnik , 28. ožujak 2021. u 22:00
Iz Valamar ističu da i za ovu sezonu, kao i svaku, otvaraju ‘značajan broj sezonskih radnih mjesta’/SRECKO NIKETIĆ/PIXSELL

O turističkoj potražnji napominju da 2021., slično kao i prošle, uslijed pandemije, veću potražnju bilježe auto destinacije i kamping resorti/ljetovališta.

Hotelska grupacija Valamar Riviera uoči Uskrsa planira otvoriti tri hotela u Poreču, dva na Krku te po jedan u Rapcu, na Rabu, u Makarskoj i Dubrovniku, a radit će i dva kampa, na Krku i Rabu, pri čemu za te blagdane uz strane očekuju i domaće goste, priopćeno je iz Valamara.

Valamar upravljaju i hotelom u austrijskom Obertauernu. “U našim sjevernim destinacijama u nadolazećoj turističkoj sezoni najviše gostiju očekujemo iz Njemačke, Austrije, Slovenije i Poljske, a u južnim iz Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Hrvatske.

Tijekom ove zime u otvorenim objektima Valamara bilo je najviše domaćih gostiju, a očekujemo ih i tijekom uskrsnih blagdana”, kažu iz kompanije.

O turističkoj potražnji napominju da 2021., slično kao i prošle, uslijed pandemije, veću potražnju bilježe auto destinacije i kamping resorti/ljetovališta, uz očekivanje pojačanog last-minute bukinga, dok za cijene kažu da se “dinamično određuju kroz sustav revenue managementa”.

Ne iznoseći točno brojke, ističu da i za ovu sezonu, kao i svaku, otvaraju “značajan broj sezonskih radnih mjesta”, za koje nude minimalna neto primanja od 5000 kuna za odrađeni mjesečni fond sati, smještaj, tople obroke i ostale pogodnosti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

fala bogu da su otvorili

New Report

Close