Odlazi iz politike: Jelena Pavičić Vukičević ima novu karijeru

Autor: Poslovni.hr , 29. svibanj 2021. u 10:27
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U medijima se spekuliralo da bi Jelena Pavičić Vukičević mogla otići iz Hrvatske

Jelena Pavičić Vukičević, v.d. gradonačelnice Zagreba koja je tu dužnost preuzela nakon iznenadne smrti Milana Bandića, nije uspjela ući u drugi krug izbora za gradonačelnika pa je odlučila započeti znanstvenu karijeru kao docentica na Kineziološkom fakultetu, piše u subotu Jutarnji list.

Kineziološki fakultet, naime, na svojim je web-stranicama objavio da će dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević u srijedu održati nastupno predavanje kao “pristupnica u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje pedagogija, za predmete pedagogija i didaktika”.

Jelena Pavičić Vukićević doktorica je znanosti, 2018. godine je doktorirala pedagogiju, a sada će, nakon što postane docentica, moći biti i samostalna nositeljica kolegija.

Njeni suradnici potvrdili su da ostaje u Hrvatskoj i da će nakon docenture predavati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

U medijima se spekuliralo da bi Jelena Pavičić Vukičević mogla otići iz Hrvatske, na hodnicima gradske uprave moglo se čuti da o tome razmišlja jer joj suprug radi vani, a i sama je govorila da takva mogućnost postoji, ali da je ipak najmanje moguća opcija.

Nastupno predavanje na temu “Sustav vrijednosti učitelja i vrijednosno neutralna škola” u srijedu će s početkom u 16 sati održati preko platforme Zoom Meetings i moći će se pratiti online, donosi Jutarnji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close