Uz uslugu Fly&Drive lakše do željena odredišta

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2022. u 12:53
Foto: Croatia Airlines

Croatia Airlines i Carwiz International potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

Croatia Airlines, nacionalni avioprijevoznik te član udruge Star Alliance i Carwiz International jedna od najbrže rastućih hrvatskih rent-a-car tvrtka, danas su potpisali sporazum o poslovnoj suradnji na temelju kojeg će se korisnicima usluga obje tvrtke u narednom razdoblju ponuditi dodatne vrijednosti, što će putovanja učiniti još jednostavnijima, a željene destinacije brže dostupnima.

Navedena suradnja rezultirala je zajedničkim proizvodom Fly&Drive, koji će zacijelo biti od velike koristi putnicima koji putuju iz razonode kao i onima koji putuju zbog poslovnih razloga, jer će im Croatia Airlines i Carwiz International ujedinjenim snagama osigurati bezbrižno putovanje do krajnjeg cilja.

Uz atraktivne cijene i popuste od 15 posto na uslugu rent-a-cara te 15 posto na cijenu zrakoplovne karte program Fly&Drive osigurat će najvišu kvalitetu usluge, koju putnici s pravom i očekuju.

˝Posebno nas raduje što naše dosadašnje inicijative otvaraju nove prostore u promišljanju uspješnih kompanija koje posluju u Hrvatskoj te tako unapređuju hrvatsku turističku i gospodarsku ponudu. Croatia Airlines kao strateški važan dio hrvatske prometne infrastrukture već više od 30 godina povezuje Hrvatsku s najvažnijim europskim metropolama kao i hrvatske regije, a u suradnji sa zrakoplovnim partnerima i udruženjima putnicima osigurava pristup globalnoj mreži letova te korištenje mnogih pogodnosti. Od danas spajamo zrak s kopnom i drago nam je što putnicima nudimo još cjelokupniju uslugu u suradnji s pouzdanim partnerom, osiguravajući im prijevoz do željenog odredišta˝, istaknuo je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Internationala objašnjava kako je ova suradnja na tragu nastojanja Carwiz Internationala da svim svojim kupcima osigura najbolje moguće iskustvo putovanja.

˝Mišljenja sam da je naša poslovna suradnja ostvarena na obostrano zadovoljstvo, a da će dodatni benefiti stvoreni snagom baš hrvatskih kompanija rezultirati zadovoljstvom kupca, što i je prioritet zajedničke suradnje˝, poručuje Dobrilović.

Komentirajte prvi

New Report

Close