Umjesto dosadašnjih 15 minuta, Zračna luka Franjo Tuđman putnicima daje 3 sata besplatnog wifi-ja

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2017. u 10:28
Foto: Borna Filic/PIXSELL

U 8,30 sati sletio je zrakoplov iz Beograda zračnog prijevoznika Air Serbia, i to širokotrupnim zrakoplovom Airbus A330, što je prvi put da je jedna tako veliki putnički zrakoplov sletio na zagrebačku zračnu luku.

Umjesto dosadašnjih 15 minuta besplatnog wifi-ja, Zračna luka Franjo Tuđman sada putnicima nudi 3 sata besplatnog surfanja, javlja reporter televizije N1.

Nakon više od 35 tisuća različitih testiranja novog terminala, uključujući i testna slijetanja i polijetanja zrakoplova s putnicima u zadnjih desetak dana, u utorak rano ujutro, u 5,50 sati, s novog je terminala zračne luke poletio prvi zrakoplov u redovitom prometu, iz Zagreba za Dubrovnik nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa, koji će u toj luci činiti oko 55 posto ukupnog prometa.

Uz njih će na zagrebačku zračnu luku dolaziti zrakoplovi još 22 zrakoplovne kompanije, među kojima je i Qatar Airways, čijim su letom u 6,30 iz Dohe za Zagreb i sletjeli prvi putnici na novi terminal.U 8,30 sati sletio je zrakoplov iz Beograda zračnog prijevoznika Air Serbia, i to širokotrupnim zrakoplovom Airbus A330, što je prvi put da je jedna tako veliki putnički zrakoplov sletio na zagrebačku zračnu luku.

Komentirajte prvi

New Report

Close