‘Ulica snova’ ušla i na EU tržište

Autor: Marta Duić , 15. srpanj 2018. u 22:00
Iza brenda stoji poduzetnica Magdalena Bešker, a u kampanju je uključila i dečka, FOTO: T. DRAGOŠA

Za nove proizvode kampanja kojom zahvaljuju Svetoj Nedelji na podršci.

Ulica snova, domaći brend poznat po personalizaciji svojih proizvoda povodom sedme godišnjice postojanja na tržište izbacuje nove proizvode – etuije za dokumente, kartice, indeks i kemijske.

Tim povodom snimljena je i nova kampanja koja promovira novitete u ponudi, a lokaciju je mlada poduzetnica Magdalena Bešker, koja stoji iza ovog brenda, odabrala Svetu Nedelja, grad u kojem je i pokrenula Ulicu snova.

Hit je Moj planer

“Ovom sam kampanjom željela zahvaliti gradu u kojem živim i radim na podršci i pomoći od samih poduzetničkih početaka kada sam se odvažila krenuti u biznis avanturu s personalizacijom proizvoda koja u tom obliku kod nas dotad nije postojala”, ističe Bešker. Svi proizvodi su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a kupci mogu birati između 30-ak boja i mogu se, naravno, personalizirati po želji.

Najprodavaniji je i dalje Moj planer koji je ujedno i prvi proizvod ove mlade poduzetince, čija prodaja, kaže, raste stabilno, svake godine deset posto.

 

10 posto

rasta prodaje bilježi Ulica snova na godišnjoj razini

“Proizvodi su namijenjeni ženama i muškarcima, što smo ovom kampanjom htjeli i pokazati pa je u ulogu modela uskočila moja ‘snažnija polovica’. Vođeni željama korisnika naših proizvoda, u pripremi imamo još nekoliko noviteta, tako da ćemo jesen dočekati s još većim asortimanom”, otkriva Bešker. Rade i nepersonalizirane proizvode koji se mogu kupiti u suvenirnici Navi u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu.

Bešker vjeruje da je za rast prodaje zaslužno to što osluškuju želje kupaca te kontinuirano osmišljavaju nove proizvode.

Raste i proizvodnja

Zahvaljujući potražnji raste i proizvodnja koja je u potpunosti ostvarena u Hrvatskoj.

“U prodaji imamo 14 proizvoda koji se prodaju u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, ali i Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj”, pohvalila se.

Komentirajte prvi

New Report

Close