Ugledni britanski Sotheby’s stiže u Hrvatsku: Traže luksuzne nekretnine vrijedne milijune eura

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2016. u 11:47
Foto: Shutterstock

“Sotheby’s” posluje u 65 zemalja svijeta s 840 ureda i mreža, a u Hrvatsku je došao zahvaljujući Marku Pažaninu, mladom splitskom poduzetniku koji je odnevno postao direktor “Croatia Sotheby’sa”.

"Sotheby's International Realty", mreža tvrtki za promet luksuznim nekretninama diljem svijeta, proizišla iz najpoznatije svjetske aukcijske kuće "Sotheby's", dolazi u Hrvatsku. Svoj prvi ured otvara nakon Nove godine u Splitu i bit će smješten u kompleksu hotela "Le Meridien Lav", piše Slobodna Dalmacija.

"Sotheby's" posluje u 65 zemalja svijeta s 840 ureda i mreža, a u Hrvatsku je došao zahvaljujući Marku Pažaninu, mladom splitskom poduzetniku koji je odnevno postao direktor "Croatia Sotheby'sa".

Za ulazak u odabrano društvo franšizera "Sotheby's International Realty", njegova tvrtka "Porta Stella Luxury Estate" morala je ispuniti niz uvjeta, ali i turistički potencijal Splita je odigrao značajnu ulogu.

'Činjenica da je "Sotheby's" odabrao Hrvatsku za širenje svoje mreže ureda za promet nekretninama potvrđuje rast ugleda naše zemlje u svijetu. Popularnost Hrvatske trenutačno raste među turističkim destinacijama, no nama je cilj dovesti i što veći broj kupaca koji će u Hrvatskoj imati svoj drugi, ili treći dom, ali i potaknuti potencijalne investitore na ulaganje.

Fokus većine naših inozemnih kupaca je na luksuznim vilama uz more, pa nam je logistički jednostavnije obavljati posao iz Dalmacije, odnosno iz Splita. A, što je najvažnije, Split je predivan grad u kojem će naši potencijalni klijenti zasigurno uživati tijekom svog boravka – uvjeren je Pažanin, uz napomenu kako će ovo donijeti i benefite za sam grad budući da će ovaj ured imati izravan pristup globalnoj mreži investitora i direktan kontakt s kupcima luksuznih nekretnina iz cijelog svijeta.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close