Udruzi Naš Hajduk iz EU više od milijun kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 05. studeni 2017. u 22:00
Ostvaruje se i partnerstvo javnog, civilnog i privatnog sektora/Miranda Čikotić/PIXSELL

Projekt obuhvaća i novu turističku ponudu.

Projekt udruge Naš Hajduk pod nazivom Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja ostvario je 98 od mogućih 100 bodova, svrstavši se u projekte za čiju će realizaciju biti osigurana sredstva iz Europskog socijalnog fonda.

Vrijednost projekta je 1,2 milijuna kuna, a predviđeno trajanje 18 mjeseci tijekom kojih su u planu aktivnosti poput dokumentarnog filma o Hajdučkoj demokraciji, odnosno projektu Naš Hajduk, javna događanja –  Hajdučke igre i Hajdučki festival koji podrazumijevaju promociju sporta i zdravog života među učenicima osnovnih škola i građana Splita, izradu prijedloga nove turističke ponude vezane uz projekt Split – mjesto dodira sporta i kulture. 

Partneri Hajduka u tom projektu su Grad Split, splitski Ekonomski i Kineziološki fakultet, Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru, Splitski sveučilišni sportski savez te Udruga Nogomet Plus. Projektom su obuhvatili uspostavljanje i promoviranje partnerstva visokoobrazovanih ustanova i organizacija civilnog društva. Taj je projekt potvrda  uspješnosti i dobrog rada u udruzi Naš Hajduk koji je prepoznat i od hrvatskih institucija, u ovom slučaju Ureda za udruge Vlade RH i Nacionalne zaklada za razvoj civilnoga društva. 

Komentirajte prvi

New Report

Close