Uber stiže u Hrvatsku, prva vožnja danas u podne

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2015. u 08:12
Foto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL

Iz kompanije ističu kako će u prvom trenutku sigurno biti mnogo potražnje, tako da moli korisnike da svakako budu strpljivi.

Danas će s radom krenuti najveća svjetska digitalna prijevoznička tvrtka. Svjetski poznata aplikacija Uber biti će dostupna u Zagrebu točno od 12 sati putem Uberove službene mobilne aplikacije koju možete preuzeti za iPhone, Android i Windows Phone uređaje.

Kako doznaje Netokracija, Samo je u Zagrebu, preko 13.000 korisnika već preuzelo Uber za iPhone, Android i Windows Phone uređaje, čekajući kad će moći se voziti njihovim vozilima.

Uber u Hrvatsku dolazi sa svojom uslugom UberX, što podrazumijeva povoljnije vožnje od standardnog Uber Blacka s kojim su dosad kretali na nova tržišta. Za razliku od kontroverznog UberPopa, vozači UberX-a su licencirani i – kako naglašava Amado – rade u skladu s hrvatskim zakonima. Iako to znači da neće baš svatko moći postati Uberov vozač, korisnici će već od danas u podne moći otvoriti svoju Uber aplikaciju i naručiti vožnju.

Iz kompanije ističu kako će u prvom trenutku sigurno biti mnogo potražnje, tako da moli korisnike da svakako budu strpljivi s obzirom na to da će se od danas i novi (licencirani) vozači moći prijaviti za korištenje popularnog Ubera.

Svoju ćete vožnju platiti upravo kroz aplikaciju nakon što dodate svoju kreditnu karticu. Poslovni će korisnici na email moći dobiti i kopiju R1 računa, potrebnog za opravdanje troškova.

Komentirajte prvi

New Report

Close