Uber diže cijene u 6 hrvatskih gradova, objavljene nove cijene za Zagreb

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2018. u 16:47
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Korisnici Ubera u srijedu su dobili obavijest tvrtke da će cijene njihovih usluga u šest hrvatskih gradova biti veće.

Prenosimo njihovo pojašnjenje poslano sa adrese Uber Hrvatska pod naslovom 'Nova sezona, nove cijene i novi automobili': 

"Približavanjem još jedne turističke sezone tijekom koje će Hrvatsku posjetiti milijuni stranih turista i gotovo tri godine nakon ulaska na hrvatsko tržište, tradicionalno se pripremamo za usklađivanje cijena u svim obalnim gradovima te od ove godine i u Zagrebu. To činimo, između ostalog, kako bi pratili ukupno kretanje cijena na cijelom tržištu, ali i doprinijeli našem cilju da korisnicima ponudimo još kvalitetniju uslugu kroz novija vozila, a partnerima-vozačima omogućimo veće prihode.

Promjene koje uvodimo povećat će razinu kvalitete usluge putem Uber aplikacije u Hrvatskoj tako što će sva vozila imati maksimalnu starost od sedam godina. Dodatno ćemo postrožiti uvjete za nastavak vožnje vozačima s nižom prosječnom ocjenom što korisnicima garantira još ugodniju i sigurniju vožnju. Zbog svega navedenoga, od sutra, 10. svibnja 2018., u 12h dolazi do povećanja cijena usluga u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku.

Nova cijena za uberX u Zagrebu iznosi:

Start: 6kn
Svaki prijeđeni kilometar: 3,60kn
Svaka protekla minuta: 0,60kn

Nova cijena znači i povećanje prihoda svih tvrtki i obrta koji posluju putem Ubera što će dovesti do dodatnih zapošljavanja u takvim tvrtkama i obrtima te otvoriti dodatne poslovne prilike za poduzetnike. Upravo je poticanje lokalnog poduzetništva, uz konstantno povećanje sigurnosti jedno od naših prioriteta i hvala ti što daješ svoj veliki doprinos tome", stoji u poruci korisnicima.

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

dakle reketari iz vlade su podigli cijenu.

Eto jasnog znaka da je došlo vrijeme za konkurenciju Uberu! Bilo je lijepo dok su obarali cijene šahistima, i to je u redu, ali sada je isto tako vrijeme da dođe neki novi igrač koji će izazvati Uber na njegovu terenu.

New Report

Close