U Zagrebu nema krize? Bandić zapošljava još 150 ljudi u gradskoj upravi

Autor: Poslovni.hr , 28. listopad 2020. u 09:47
Foto: Josip Regović/PIXSELL

Brojka o drugoj korekciji plana zapošljavanja u gradskim tijelima objavljena je u ponedjeljak u Službenom glasniku grada Zagreba.

Milan Bandić u gradska upravna tijela do kraja ove godine planira zaposliti ukupno 150 ljudi. Iako je početkom ove godine, 30. siječnja, planom prijema u službu u gradska upravna tijela bilo planirano 97 zaposlenih, taj je broj korigiran 18. lipnja, nakon lockdowna, za još 15 novozaposlenih, da bi sada, pri kraju godine, gradonačelnik ustanovio da treba zaposliti još 38 osoba.

U odnosu na prvotni plan s početka 2020., to je povećanje za više od 50 posto. Zašto smo u tako velikom raskoraku između prvotnog plana, je li netko odgovoran za loše planiranje i koliko su se to povećali poslovi tražili odgovor od Grada Zagreba, piše Jutarnji list.

Brojka o drugoj korekciji plana zapošljavanja u gradskim tijelima objavljena je u ponedjeljak u Službenom glasniku grada Zagreba. Iz nje proizlazi da je gradonačelnik Bandić 16. listopada ustanovio kako je nužno da Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada primi još četiri osobe.

Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, koji je na početku godine planirao zaposliti četiri osobe povećao je taj broj za još četiri tako da bi na kraju godine trebao zaposliti ukupno osam osoba.

Komentirajte prvi

New Report

Close