U Zagrebu 3 dana cijepljenja bez naručivanja, evo što će građani dobiti besplatno

Autor: Poslovni.hr/Hina , 12. srpanj 2021. u 08:27
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iz HZJZ-a napominju kako se cijepiti mogu isključivo građani koji su osiguranici HZZO-a

U Školi narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar” građani će se 12., 14. i 16. srpnja, u vremenu od 16 do 19 sati, moći cijepiti protiv covida-19 bez naručivanja, a u srijedu 14. srpnja nakon cijepljenja i uživati u besplatnom koncertu glazbenog sastava Tango Appassionato.

Cijepljenje organiziraju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i zagrebački Medicinski fakultet, a građanima će biti dostupno cjepivo Pfizer, navodi se u priopćenju.

Iz HZJZ-a napominju kako se cijepiti mogu isključivo građani koji su osiguranici HZZO-a te je stoga potrebno ponijeti važeću osobnu te zdravstvenu iskaznicu. Građane starije životne dobi i one s kroničnim bolestima mole da zbog vremenskih uvjeta na cijepljenje dođu u kasnijem terminu.

Najavljeni koncert u srijedu održat će se u Parku Slobodana Langa, pokraj Gupčeve Zvijezde, u 19,30 sati a njime se želi pridonijeti podizanju svijesti o važnosti cijepljenja protiv covida-19, kako bi se što prije vratili na staro normalno, poručuju iz HZJZ-a.

Koncert će se održati uz poštivanje protuepidemijskih mjera a prisustvovati mu mogu osobe koje imaju EU digitalnu covid potvrdu, koje su imaju negativan test na covid ili su preboljele bolest.

Komentirajte prvi

New Report

Close