U Zadru umro 33-godišnji pacijent od covida: Nije imao drugih bolesti, nije bio cijepljen

Autor: Poslovni.hr , 06. listopad 2021. u 09:38
Foto: Marko Dimic/PIXSELL/Ilustracija

U posljednja 24 sata u Općoj bolnici Zadar preminula su dva muškarca u dobi od 74 i 33 godine.

“33-godišnji pacijent bio je prije zaraze koronavirusom zdrava osoba bez prethodnih bolesti, no teški oblik infekcije doveo je do teških oštećenja organizma zbog čega je na žalost mladi čovjek preminuo. Pacijent nije bio cijepljen i u trenutku smrti bio je na respiratoru”, rekao je za Novu TV zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar Edi Karuc.

“Više od 90 posto hospitaliziranih nije cijepljeno”

“74-godišnji pacijent preminuo jučer u našoj bolnici od posljedica infekcije koronavirusom i ranijih komorbiditeta. Ovim putem izražavamo sućuti obiteljima preminulih osoba”, rekao je Karuc.

“Već smo više puta govorili o tome da je u našoj bolnici na COVID odjelima sve više mladih hospitalizirano, u jednom trenutku imali smo preko 30 posto osoba mlađih od 50 godina s teškim oblicima zaraze. Preko 90 posto hospitaliziranih u našoj bolnici nije cijepljeno”, dodao je.

Komentari (2)
Pogledajte sve

 

Eno Vjetnam je sad u teškom loxk-downu, to ide redom po zemljama kako se Zelenima sprdne koji su to sve zakuhali da spase Planet

oni bi najradije cijeli svijet zaustavili na dulji period i gledali kako se bistre rijeke i potočići, što i nije loša ideja u suštini ali im njihovi nalogodavci pohlepni milijarderi to nažalost ne daju.

tako da moraju ovako fragmentirano raditi, odrađuje se zemlja po zemlja, Hrvatska jako kaska standardom spram ostatka Europe pa je izmolilla da ju se ljeti pusti da radi.

Znači nema nikakvog X faktora, radi se o zaustavljanju prometa diljem Planete da se suzbije dio štete koju je hedonizmu okrenut sebični ljudski rod nanio prirodi i drugim vrstama.

i to je cijela priča, ali ekipa neka i dalje nosi maske, jer Show must go on.

Jedino Zokiju valjda nije jasno da su Zeleni iza toga 🙂

“u jednom trenutku imali smo preko 30 posto osoba mlađih od 50 godina s teškim oblicima zaraze.”

Imali su je prošlo svršeno vrijeme. Ti mladi više nisu u bolnici jer su uzdravili i otišli doma. Kao i kod svake bolesti, oboliš, liječiš se i ozdraviš.

 

90% pacijenata nije cijepljeno, u bolnici su na oporavku i lječenju te će nakon završetka tretmana otići kući.

New Report

Close