U Vukovaru otvorili pozivni centar i zaposlili 20 radnika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. prosinac 2019. u 11:36
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetio je da je korisnički centar u Vukovaru drugi je pozivni centar, a prvi je prošle godine otvoren u Kninu.

U Korisničkom pozivnom centru HEP-Operatora distribucijskog sustava u Vukovaru je od rujna do sada zaposleno 20 djelatnika s područja grada, istaknuli su u petak čelnici Hrvatske elektroprivrede (HEP) koji su taj centar obišli s lokalnim dužnosnicima. 

Taj su korisnički centar, naime, obišli predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, a iako se očekivalo da centar posjeti i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.  

"Ovaj Centar u Vukovaru radi nepuna dva mjeseca i u njemu smo zaposlili 20 novih djelatnika te time doprinosimo ostanku mladih u Slavoniji", kazao je Barbarić. 

Podsjetio je da je korisnički centar u Vukovaru drugi je pozivni centar, a prvi je prošle godine otvoren u Kninu. 

To su dva pozivna centra za podršku 2,4 milijuna korisnika mreže HEP ODS-a iz čitave Hrvatske. Jedinstveni korisnički centar u funkciji je daljnjeg unaprjeđenja standarda komunikacije s korisnicima, a samo ove godine djelatnici centra zaprimili su i obradili pola milijuna poziva, ističu iz HEP-a.

Barbarić je istaknuo i kako je HEP od mirne reintegracije do sada u obnovu elektroenergetskog sustava u Vukovaru uložio oko 100 milijuna kuna, a u iduće tri godine planira investirati još 60 milijuna kuna.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava je istaknuo kako 20 radnih mjesta u kvalitetnoj tvrtki znači puno. Svako radno mjesto u Vukovaru je značajno, a kako ne bi bilo njih 20, rekao je. 

Po riječima vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, HEP je do sada u najistočniju hrvatsku županiju uložio značajna sredstva te i dalje prati investicije u tu županiju, poglavito u dijelu obnovljivih izvora energije.

Komentari (1)
Pogledajte sve

sve uhljebi na trošak poreznih obveznika

New Report

Close