U subotu dražba MUP-ovih rabljenih vozila: Automobili za nekoliko tisuća kuna, pogledajte ponudu

Autor: Poslovni.hr , 01. prosinac 2021. u 12:05
FOTO: CEPELIN

U subotu, 4. prosinca u prostoru obrta CEPELIN, na lokaciji Pavlinska ulica 5, Velika Mlaka, s početkom u ­­10.00 sati održava se licitacija MUP-ovih rabljenih vozila, a sva vozila mogu se pregledati 2. i 3. prosinca, od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Nikole Kramarića bb, Velika Mlaka. Prilika je to da se pronađe povoljno vozilo.

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana za to vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda 02. i  03.12.2021., od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Pavlinska 1, Velika Mlaka, na blagajni.

Jamčevine se mogu uplatiti i putem virmana (uplata mora biti provedena najkasnije 03. 12. 2021. do 12.00 sati) na račun CEPELIN vl. Anamarija Matić, Zagrebačka banka, IBAN HR7123600001100942496  za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila potrebno je brojeve odvojiti crticom.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (do 08.12.2021.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Dodatne podatke i cjelokupnu ponudu možete vidjeti OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close