U službi zdravlja: Sva Cammeova vozila od sada imaju pregrade

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2020. u 11:57
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

Spremni su za novonastalu situaciju.

S obzirom na zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom,  sada su sva Cammeova vozila u Hrvatskoj opremljena pregradama od pleksiglasa koje odjeljuju vozački od putničkog prostora vozila

– Cilj nam je bio minimalizirati ugrozu od potencijalne zaraze kako za putnika, tako i za vozača, a pregrada se pokazala kao optimalno rješenje. Također, moram naglasiti da je ista samo jedna od niza mjera koje smo poduzeli od izbijanja pandemije kako bi zaštitili zdravlje naših klijenata i djelatnika – rekao je Petar Dragić, izvršni direktor Cammea te dodao kako su za sada jedini taksi prijevoznik u Hrvatskoj s pregradama u svim vozilima. Spomenute pregrade, kaže, važnu ulogu imat će i u budućnosti.

– S obzirom na to da nas nadležni organi već sada pripremaju na sasvim drugačiji način funkcioniranja svakodnevnog života nakon restrikcija, a koji uključuje socijalno distanciranje, pregrade od pleksija imat će jednu od ključnih uloga u taksi prijevozu, a mi smo za takvu situaciju spremni već sada – dodaje Dragić.

Komentirajte prvi

New Report

Close