U ‘shopu’ će roba biti jeftinija i do 40 posto

Autor: Poslovni.hr , 08. travanj 2019. u 14:35
Foto: Getty Images

U ponudi imaju veliki izbor najvećih svjetskih brendova i ekskluzivne proizvode.

Trgovačka ponuda pograničnog područja županjske Posavine od četvrtka postaje bogatija i raznovrsnija. Kilometar prije graničnog prijelaza Županja prema Orašju u susjednoj Bosni i Hercegovini bit će otvoren Travel Free Shop. Kako piše Glas Slavonije, najveći europski lanac pograničnih shopova Travel FREE, s više od 70 prodajnih mjesta u šest europskih zemalja, nakon Gruda u Dubrovačko-neretvanskoj, Novog Varoša u Brodsko-posavskoj i Vinjana Donjih u Splitko-dalmatinskoj županiji, otvara svoje četvrto prodajno mjesto u Hrvatskoj, i to u Županji.

– Županju smo tražili još 2014. godine, kada smo ušli na hrvatsko tržište, ali tada nismo uspjeli pronaći lokaciju kakvu smo željeli – kazao je za Glas Slavonije direktor Travel FREE-ja za Hrvatsku, Ante Roglić-Karlušić. Objašnjava da je njihov poslovni model temeljen na tome da kupcima povoljnije nude međunarodnu brendiranu robu na graničnom prijelazu za putno tržište. A Županja je odabrana kao jedan od jačih i vrlo frekventnih međunarodnih graničnih prijelaza.

– Pokušavamo uvijek biti povoljniji od domaćeg tržišta i nudimo od najmanje 20 do 40 posto niže cijene. U ponudi imamo veliki izbor najvećih svjetskih brendova i ekskluzivne proizvode, kozmetiku, parfeme, modne dodatke, nakit, sunčane naočale, ručne satove, slatkiše, dječje igračke, razna pića… – kaže. Svi proizvodi dolaze izravno od proizvođača, originalna su roba s najvišim zajamčenim standardima, a prednost je i to što većina proizvoda dolazi u većem pakiranju.

Komentirajte prvi

New Report

Close