U ovoj istarskoj tvrtki najavljen i treći i četvrti ciklus povećanja plaća za zaposlenike u proizvodnji

Autor: Poslovni.hr , 19. listopad 2022. u 14:12
Foto: Unsplash

Osim proizvodnje, predviđeno je mjesto i za predstavljanje proizvoda kupcima. Osim što je nova tvornica izgrađena i stavljena u funkciju, ova godina je posebna po tome i što je osigurano više ciklusa povećanja plaća za razliku od standardnog jednom godišnje.

CAREL Adriatic, jedan od vodećih svjetskih proizvođača elektroničke, električne i mehaničke opreme u industriji grijanja, ventilacije, klimatizacije i sustava za ovlaživanje i hlađenje isparavanjem, ovih je dana objavilo novosti vezane uz rast i razvoj, javlja Glas Istre.

Od dolaska u Labin CAREL Adriatic je svake godine rastao i razvijao se. Kapacitet prve tvornice se, uslijed povećanja proizvodnje, ubrzano punio i, nakon kratkog vremena trebalo je donijeti odluku o poduzimanju sljedećeg koraka. Odluka da se još jedna tvornica izgradi upravo u Labinu donesena je zbog toga što su ovdje uspostavljeni čvrsti temelji poslovanja. Stoga je prošle godine najavljena i odmah zatim počela izgradnja drugog pogona CAREL Adriatica.

Projekt širenja u drugi pogon zahtijevao je mnogo energije svih uključenih dionika, a istovremeno je proizvodnja u prvoj tvornici nastavljena bez ometanja. Nedavno je obilježeno otvaranje i početak rada prvih linija u novom pogonu, a novi proizvodi već se redovito uvode u proizvodnju.

Osim proizvodnje, predviđeno je mjesto i za predstavljanje proizvoda kupcima. Osim što je nova tvornica izgrađena i stavljena u funkciju, ova godina je posebna po tome i što je osigurano više ciklusa povećanja plaća za razliku od standardnog jednom godišnje. Izvanredno je najavljen i treći i četvrti ciklus povećanja plaća za zaposlenike u proizvodnji.

Komentirajte prvi

New Report

Close