Otvoren hotel u koji je uloženo 7 milijuna eura, smješten tik uz plažu s pogledom na Korčulu

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2023. u 13:51
Foto: Andro Tasovac, Goran Jović, Vedran Viđak

Direktorica hotela Fani Marinović istaknula je kako su zaposlenici hotela lokalno stanovništvo s Pelješca i s Korčule.

U Orebiću je svečano otvoren boutique hotel Crystal u koji je uloženo 7 milijuna eura. Hotel je nakon otvaranja Pelješkog mosta, najveća investicija na poluotoku u hotelske kapacitete i veliki iskorak u turističkoj ponudi Orebića.

Hotel Crystal, smješten tik uz plažu u Orebiću, s pogledom na grad Korčulu, već krajem travnja primio je svoje prve goste.

Branko Peter Puljić u pratnji oca australskog poduzetnika Petra (Pere) Puljića svečano je prerezao vrpcu na samom ulazu hotela. Na samom početku događanja uzvanicima se obratio investitor i vlasnik objekta Branko Peter Puljich, rođeni Australac, građevinski poduzetnik, koji se zaljubio u Orebić još u mladosti.

“Prvi put kada sam s obitelji posjetio Orebić, zaljubio sam se u kristalno more, čisti zrak. S vremenom se rodila ideja za otvaranjem hotela u kojem će se gosti osjećati kao kod kuće. Nakon dvije godine izgradnje i opremanja hotel je otvoren. Cilj nam je privući zaljubljenike u Pelješac i mediteranski stil življenja, ispuniti sve želje i očekivanja tijekom njihovog boravka i ponovno se vidjeti”, kazao je investitor i vlasnik hotela Branko Peter Puljich.

Foto: Andro Tasovac, Goran Jović, Vedran Viđak

Direktorica hotela Fani Marinović istaknula je kako su zaposlenici hotela lokalno stanovništvo s Pelješca i s Korčule. Hotel Crystal, tvrdi ona, bit će zanimljiv obiteljima s djecom. Ponajprije zbog blizina plaže i šetnice.

Hotel je kategoriziran s četiri zvjezdice i ima 30 smještajnih jedinica, a namjera je da bude otvoren tijekom čitave godine, te da time doprinese uvijek poželjnom jačanju turizma i van udarne ljetne sezone.

Komentirajte prvi

New Report

Close