U centru Zagreba zatvara se hotel od 150 soba

Autor: Marija Crnjak , 19. listopad 2017. u 09:51
Foto: press

Zatvaraju se jer nisu uspjeli produljiti najam, ali traže nove prilike u Zagrebu.

Nakon 15 godina poslovanja, s krajem ove godine svoja vrata gostima zatvara zagrebački Hotel ARCOTEL Allegra! Kako su pojasnili u objavi, zatvaraju se jer nisu uspjeli produljiti ugovor o najmu s Branimir centrom u čijem objektu posluju, no ne otkrivaju detalje. 

>>> "Razmišljamo o novim hotelima u Hrvatskoj"

Arcotel Allegra otvoren je 2003. godine i sad mu, 15 godina kasnije istječe ugovor o najmu u Branimir centru. Grupacija ARCOTEL Hotels nastojala je produžiti ugovor o najmu, ali to se nije ostvarilo. Stoga ovaj hotel sa 150 soba 31. prosinca zatvara svoja vrata, a do tada će poslovati u punom opsegu, kažu u grupaciji.

"Mi kao hotelska grupacija htjeli smo rado nastaviti s radom ovog hotela", objašnjava Martil Lochout, predsjednik uprave tvrtke ARCOTEL Hotel AG. "Vjerujemo u destinaciju i zainteresirani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu".

"ARCOTEL Allegra prirastao mi je srcu i uz ovaj hotel vežu me brojne drage uspomene. Želimo se zahvaliti svim našim gostima, klijentima, poslovnim partnerima i pratiteljima", kaže dr. Renate Wimmer, vlasnica grupacije ARCOTEL.

Grupacija ARCOTEL pozicionira se u segmentu poslovnog i gradskog hotelijerstva s trenutno 11 hotela u Austriji, Njemačkoj i Hrvatskoj. U kolovozu 2017. otvoren je treći hotel u Beču, ARCOTEL Donauzentrum. Obiteljska tvrtka, osnovana 1989. godine u Beču, pridaje veliku važnost osobnom i individualnom okruženju s međunarodnim standardom i vrhunskom kvalitetom, ističu u kompaniji. Grupa zapošljava više od 850 zadovoljnih zaposlenika.

Komentirajte prvi

New Report

Close