U 12 mjeseci upoznaju proizvodnju i logistiku u pivovari

Autor: Marta Duić , 06. travanj 2021. u 22:00
Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare /PD

Prijave traju do 18. travnja, a polaznici će imati priliku sudjelovati u radnim zadacima…

Zagrebačka pivovara pokreće Supply Chain Trainee Program kojim kompanija pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva kroz 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar proizvodnih i logističkih operacija tvrtke.

Prijave traju do 18. travnja, a polaznici će imati priliku sudjelovati u radnim zadacima, surađivati s različitim odjelima pivovare na planovima i projektima, učiti od mentora, kolega i stručnjaka, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te, ako to bude moguće, posjetiti različite lokacije unutar grupacije Molson Coors diljem Europe, u čijem je okrilju i ZaPi.

Kako objašnjavaju iz kompanije, u pitanju je pripravnički program namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije maksimalno dvije godine, a nakon jednogodišnjeg programa nudi im se prilika za daljnji razvoj unutar Zagrebačke pivovare.

“Mnogi kolege, koji su i danas zaposleni u kompaniji, krenuli su upravo kroz trainee program. Uz pomoć stečenog znanja, iskustva, svoje proaktivnosti i posvećenosti osobnom razvoju danas rade na raznim specijalističkim/menadžerskim pozicijama. Veselimo se novim kolegama”, poručuje Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Komentirajte prvi

New Report

Close