Tvrtke koje tragaju za talentima mogu se do 25. veljače prijaviti za Business Matchmaker

Autor: Lucija Špiljak , 18. siječanj 2021. u 22:00
Na lanjskom eventu buduće zaposlenike tražila je i DIV grupa Tomislava Debeljaka/MILAN SABIĆ/PIXSELL

Nakon selekcijskog dijela slijedi evaluacija s obje strane, a poslodavci potom odabiru tri studenta koji su ih se dojmili za dulji razgovor.

Otvorene su prijave za poduzeća koja žele sudjelovati u Business Matchmakeru, događaju koji Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i studentska udruga eStudent organiziraju kako bi povezali uspješne tvrtke sa studentima završnih godina tog fakulteta.

Studenti ekonomskog usmjerenja dobivau priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao. Nakon selekcijskog dijela slijedi evaluacija s obje strane, a poslodavci potom odabiru tri studenta koji su ih se dojmili za dulji razgovor.

Prijave traju do 25. veljače na internetskoj stranici bm.net.efzg.hr, a sam događaj održat će se online početkom svibnja.

Na BM-u su 2019. sudjelovale renomirane kompanije podijeljene u nekoliko skupina – Croatia osiguranje, EY, Kaufland i Philip Morris tražili su financijaše, 24sata, BAT, Samsung, SofaScore i SysKit tragali su za kreativcima, u “lov” na analitičare krenuli su Deloitte, Addiko, KPMG i Zagrebačka banka.

“One koji se svestrano snalaze u svim situacijama i pozicijama” tražili su Atlantic Grupa, Ina, L’Oreal Adria i Talentarium, a interes za studente koji se vide u informatici pokazali su Atos, King ICT, Div Grupa i mStart.

Komentirajte prvi

New Report

Close