Tvrtka koja će i u doba korone u Hrvatskoj zaposliti 200 ljudi

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2020. u 12:21
Foto: Getty Images

U ovogodišnjem planu je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta. 

Nadzorni odbor tehnološke tvrtke City Connect imenovao je Samantu Sofić za novu predsjednicu Uprave grupe. Iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija, pridružuje se City Connectu iz A1 Slovenija.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja sa podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar. U ovogodišnjem planu City Connecta je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta.

City Connect je tvrtka koja u regiji zapošljava 270 djelatnika, u ovoj sad korona situaciji u Hrvatskoj žele zaposliti dodatnih 200 ljudi do kraja srpnja, piše Dalmatinskiportal.

– Ivica je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora s vodećim globalnim klijentima – izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connecta.

– Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika. Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connecta. Energija koju posjeduje i način na koji radi sa ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje izvrsnog rada Ivice Mađure i cijelog City Connect tima. U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od 4 člana, 3 su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima s iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti – s osmijehom je poručio Marko Dagelić.

Komentirajte prvi

New Report

Close