Turneo i Rentlio u strateškom partnerstvu

Autor: Mladen Miletić , 21. veljača 2024. u 20:00
Foto: PD

Najavljena suradnja predstavlja značajan iskorak u poboljšanju iskustva gostiju hotelskog segmenta, kao i segmenta privatnog smještaja.

Turneo, vodeći pružatelj inovativne hotelske tehnologije i Rentlio, vodeća regionalna platforma za upravljanje smještajnim jedinicama (PMS i Channel Manager), najavili su novo partnerstvo čiji je cilj digitalizacija i transformacija hotelske industrije i industrije iznajmljivanja smještaja u Hrvatskoj.

Najavljena suradnja predstavlja značajan iskorak u poboljšanju iskustva gostiju hotelskog segmenta, kao i segmenta privatnog smještaja. Kroz integraciju Turneo platforme za iskustva s robusnim Rentlio Property Management sustavom i Channel Managerom, hoteli su u mogućnosti ponuditi gostima pomno odabrana lokalna iskustva, kao i preporuke za aktivnosti i prije samog dolaska u destinaciju.

“Hoteli žele gostima ponuditi personalizirano iskustvo koje nadilazi samo mjesto za spavanje. Besprijekornom integracijom PMS sustava i pomno odabranim izborom lokalnih aktivnosti, pružamo im jednostavno rješenje koje stvarno donosi rezultate”, ističe Marko Mišulić, osnivač Rentlia.

Sofisticirani Rentlio PMS omogućuje hotelima da se povežu s gostima putem automatizirane e-mail komunikacije od trenutka kada naprave rezervaciju te tijekom različitih faza boravka. Sada komunikacija uključuje i ponude aktivnosti i iskustva koja gosti mogu rezervirati, a koja su prilagođena svakom pojedincu.

“Hotelijeri moraju danas razumjeti potrebe i želje gostiju kako bi mogli kreirati i plasirati kvalitetnije marketinške i prodajne kampanje, personalizirati svoje usluge i na kraju izaći kao pobjednici na današnjem konkurentnom tržištu”, navodi Matija Marijan, suosnivač Turnea.

Partnerstvo Turnea i Rentlija zanimljivo je i iz perspektive što iza obje kompanije stoje hrvatski osnivači.

Komentirajte prvi

New Report

Close