Trgovine i šoping centri su spremni: Objavili su skraćeno radno vrijeme, ali imaju i iznenađenje za kupce

Autor: Poslovni.hr , 13. srpanj 2018. u 12:31
FOTO: PRESS

Medijima već stižu obavijesti o radnom vremenu trgovina. Svi se nastoje pobrinuti da prije finalne utakmice u nedjelju zatvore dućane i zaposlenicima omoguće praćenje. Teško da bi imali puno kupaca u to vrijeme, pa je ovo, osim što je korektan potez prema zaposlenima, i dobar PR za te tvrtke.

Westgate Shopping City u nedjelju 15.07. radi po skraćenom radnom vremenu, i to od 10 do 16 sati kako bi i djelatnici trgovina Westgate Shopping Cityja mogli bodriti Hrvatsku u povijesnoj prilici osvajanja titule svjetskog prvaka u nogometu!

SPAR Hrvatska je i u finalu s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i ponovno omogućuje zaposlenicima praćenje finalne utakmice Hrvatska-Francuska te u nedjelju, 15. srpnja zatvara sve samostojeće SPAR i INTERSPAR trgovine u 16.30 sati. Što se tiče trgovina koje se nalaze u trgovačkim centrima još su u tijeku razgovori o mogućnosti njihova ranijeg zatvaranja.

Svatko tko u subotu 14. srpnja i nedjelju 15. srpnja 2018. dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s navijačkim obilježjem bit će nagrađen s 11 posto popusta na ukupnu kupnju.

Tako se najveći hrvatski maloprodajni lanac pridružuje nacionalnom slavlju u povodu ulaska hrvatske nogometne reprezentacije u finale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Uz to, radno vrijeme svih onih Konzumovih trgovina koje nedjeljom inače rade duže od 16 sati bit će skraćeno, kako bi i svi Konzumovi zaposlenici, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, od 17 sati mogli uživati u najvažnijoj utakmici u povijesti hrvatskog nogometa. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close