Treću godinu zaredom Jana proglašena najpopularnijim bezalkoholnim pićem u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 06. veljača 2017. u 11:53
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

U zagrebačkom hotelu Westin, između 540 proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje glasalo je preko 30,000 čitatelja i čitateljica portala žena.hr.

Na svečanoj dodjeli nagrada za najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2016. godini, treću godinu zaredom trijumfirala je Jana Voda s porukom. U zagrebačkom hotelu Westin, između 540 proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje za koje je glasalo preko 30,000 čitatelja i čitateljica portala žena.hr, ime i kvaliteta Jane Vode s porukom ljubavi još jednom su pronašli put do potrošača.

„Janine poruke ljubavi pokazale su se kao najbolji put i inspiracija svima nama da iz godine u godinu ustrajemo na približavanju Janinog brenda kako najširoj javnosti, tako i svakome kupcu individualno. Treće u nizu priznanje za proizvod godine dokaz je da smo u tome i uspjeli. Jednako tako, iznimno mi je drago podsjetiti na priznanje domaćih i svjetskih predstavnika struke, koji su u protekloj godini ovjenčali Janinu kampanju „Malena i Klepetan“ čitavim nizom nagrada što je rezultiralo i najnovijom edicijom, koju krase ilustracije upravo Malene i Klepetana“ – izjavila je Jelena Slade Šilović, ispred Jane.

Komentirajte prvi

New Report

Close